Herken je ook dat veel professionals niet gemotiveerd zijn op hun werk? Onderzoeksbureau Gallup rapporteert al jaren dat gemiddeld maar één derde van de medewerkers zich betrokken voelt bij hun werk. Redenen: ze weten vaak niet goed hoe hun werk bijdraagt aan de resultaten van het bedrijf (radertje in het geheel), ze hebben weinig autonomie en ontwikkelen zich te weinig.

Wij zijn er van overtuigd dat dit anders kan. Door een radicaal andere manier van werken te introduceren. Agile wordt deze manier genoemd. Deze manier is gestoeld op de gedachte dat mensen slim genoeg zijn om zichzelf optimaal te organiseren. Dat als je ze vrijheid en richting geeft ze echt floreren. Dat ze in een vast, multidisciplinair team samen hyperproductief worden.

We doen dit door teams en hun omgeving te coachen en trainen. We leren ze Agile frameworks en methoden zoals Scrum en Kanban. We zorgen dat de omgeving mee gaat in de veranderde werkwijze. Het resultaat? Gemotiveerde, gelukkige mensen die samen sneller en beter werken. Lees hieronder welke diensten we aanbieden.

Agile Transformatie

Nimblest helpt je met het uitdenken, opzetten en uitvoeren van een transformatie naar een Agile werkwijze. Natuurlijk doen we dit zelf ook op een Agile manier.

Agile Training

Met onze gecertificeerde trainers bieden we hands-on trainingen, die je in staat stellen snel en praktisch Agile principes in praktijk te brengen. We bieden Scrum.org gecertifieerde Professional Scrum Master training, Product Owner training, Agile Foundation training en Scaled Agile Foundation training. Daarnaast is het mogelijk om op maat gemaakte, in-house trainingen af te nemen.

Vraag naar onze mogelijkheden!

Agile Software Development

TDD, XP, BDD, DDD; we brengen je een niveau hoger! Professioneel software development vraagt om vakmanschap. Dit vakmanschap moet gekoesterd en ontwikkeld worden. Hoe? Laat ons meehelpen.

Op al deze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.